Kaimiņiene parādīja šo efektīvo metodi, kas palīdzēja man likvidēt pelējumu veļasmašīnā… Esmu sajūsmā par rezultātu!

Ikdienā mums nākas saskarties ar dažādiem izaicinājumiem uzkopjot mājokli, un nereti pienākumu sarakstā jāiekļauj sadzīves tehnikas kopšana. Lūk, kā pareizi būtu tas jādara! 

Bieži vien veļas mašīnā var uzkrāties pelējums, īpaši uz gumijas blīvējuma. Taču ar vienkārša virtuves izstrādājuma palīdzību jūs varat atjaunot ierīces tīrību un atbrīvoties no nepatīkamās smakas.

Lai notīrītu veļas mazgājamās mašīnas blīvējumu, varat izmantot vienkāršu etiķi.

Regulāra veļas mazgājamās mašīnas tīrīšana ir ļoti svarīga. Speciālisti iesaka tīrīt blīvējumu ik pēc 1-3 mēnešiem, lai novērstu pelējumu, baktērijas un nepatīkamas smakas. Tādā veidā jūsu drēbes pēc mazgāšanas būs patiesi tīras un higiēniskas.

Vienkāršākais veļas mazgājamās mašīnas tīrīšanas veids ir izmantot parasto etiķi, kas ir lieliska alternatīva toksiskajām sadzīves ķimikālijām. Šis parocīgais rīks viegli tiek galā ar netīrumiem un pelējumu.

Jūs varat ieliet etiķi pulvera nodalījumā, lai noņemtu atlikumus un ziepju putas. Pēc tam mašīna jāpalaiž karstākajā režīmā bez veļas.

Tāpat, mazgājot priekšmetus, nevajag baidīties pievienot etiķi. Lai to izdarītu, veļas mīkstinātāja nodalījumā ielej apmēram 50 ml. Šis vienkāršais knifs palīdzēs uzturēt automašīnu tīru, dezinficēt to un padarīt drēbes mīkstāku.

Pagatavo tēju pannā. Ļoti pārsteidzošs rezultāts; Gribēsi izmantot šo triku atkal un atkal

Starp citu, ar etiķi var notīrīt ne tikai veļas mazgājamās mašīnas iekšējās virsmas, bet arī ārējās. Tas ir arī drošs nerūsējošā tērauda mucu tīrīšanai.

Vai zinājāt, ka etiķis palīdz atbrīvoties no nezālēm dārzā? Lielisks rīks cīņai ar tām.

Tiesa, šī pat nav labākā metode! Pazīstamais santehniķis izstāstīja vēl vienu, kas ir daudz efektīvāka!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment